sql
CyberScan pH 11 Eutech
Hover to Zoom

Last Updated
22 Jan 2020
Country Origin
Singapore
Minimum Order
1 unit
Category
PH METER

Specification of CyberScan pH 11 Eutech

Karakteristikat e produktit

:: 5-pikë Push-Button Kalibrimi me Auto-Buffer Njohja për kalibrim të shpejtë pa gabime kalibrimi
 
:: Zgjedhja e pH buferet vendos: SHBA, NIST, DIN ose Ionic ulët për të plotësuar kërkesat më të gjera
 
:: Kompensimi Automatik i Temperaturës (ATC) për saktësinë më të lartë nën temperatura të luhatshme
 
:: Dyqanet / Kujton deri në 100 grupe të dhënash me lexime të temperaturës
 
:: Prodhimi RS232 me PC-based Software për Blerjen e të Dhënave të Dhënave (për pH110) ndihmon në organizimin e të dhënave për tu importuar në programet më të njohura për gjenerimin e raporteve
 
:: Recall Electrode Slope, Electrode Offset Value dhe vlerat e mëparshme të kalibrimit për referencë të lehtë
 
:: Treguesi i stabilitetit bën çdo herë që leximi stabilizohet
 
:: Funksioni Mbajeni për momentin ngrijë leximin për shikim dhe regjistrim të lehtë
 
:: Auto-Power Off ruan fuqinë e baterisë dhe kursen para
 
:: Vetë-diagnostikuese me kodet e mesazheve për një problem të lehtë
 
:: Madhësia, e lehtë për tu lexuar LCD me ekran me lexime të njëkohshme siguron shikim optimal me ikona miqësore
 
:: Fuqia me bateri ose përshtatës AC opsional për tavolinë të lartë me stendë të integruar
 
:: Rasti i mbartshëm (Fakultativ) siguron një kalibrim të përshtatshëm në vend dhe matje

Untuk keterangan lebih lanjut, silahkan download PDF ini :

Ulasan

/5
Ulasan
5
4
3
2
1

Foto dari Pembeli

Ulasan dari Pembeli

Filter
Semua
Dengan Foto
5
4
3
2
1
Telepon
Request a Quote
Produk Siap di Pesan
Rp 0
1
Bendera Indonesia Indonesia  |  Bendera Inggris English
Ingin menghubungi kami?
Klik tombol dibawah
Logo IDT
Chatbot